Дискови Накладки от DJ PARTS!

Дискови Накладки от DJ PARTS!

Дискови Накладки от DJ PARTS!

11.04.2019

АутоГранд заедно с DJ PARTS Ви предлагат Уникална възможност да се възползват от най-новите технологии и продукти за спирачната система.

DJ PARTS навлиза на Европейският пазар през 2018 и предлага на клиентите си най-новите постижения на заводите и лабораториите си, които прозивеждат и развиват продукти за Първично вграждане и за Афърмаркет пазара. Дългогодишното сътрудничество с Тойота Мотор Корп. е свидетелство за високият ни професионализъм и компетентност. Дизайн, производство и тестване на компоненти за спирачната система за нашите партньори в различни точки на света ни дават увереността, че доставяме продукт, който отговаря на нуждите и на най-взискателните клиенти.

Предлагаме Ви накладки със следните характеристики:

- Най-високи експлоатационни характеристики

- Устойчиво и надеждно спиране и работи при широк температурен диапазон

- Безшумно, плавно спиране без натрупване на прах от износване на накладката

- Органична формула, без метален компонент, съобразена с най-високите Еко норми

- Дълъг живот

- Достъпна комбинация цена/качество

Специално за любителите на високи скорости и непрекъснато натоварване на спирачната система в горещите летни месеци, органичната ни формула гарантира стабилни и надеждни фрикционни характеристики, на температури достигащи до 500С, препоръчваме да използвате в комплект с висококачествените спирачни дискове на DJ PARTS.

Най-големият проблем на накладките, които съдържат метални частици е, че при температури над 340С рязко пада фрикционният коефициент и се усилва износването, най-често съпроводено с неприятни звукови ефекти, DJ PARTS предлага решение на всички тези проблеми.

Намаленото износване на фрикционният материал спомага за удълженият експлоатационен живот и нежелани натрупвания по джантите на вашият автомобил.

Никой не иска да сменя накладките си по-често отколкото трябва, а старите вярвания: „че щом цапа, значи работи“ отстъпват място на новите технологии, екологични норми и по-високи изисквания към експлоатационните качества на накладките.

АутоГранд и DJ PARTS Ви предлагат да направим заедно стъпка напред, доверете ни се!