DJ PARTS

DJ PARTS
DJ_PARTS.jpg

Преглед

DJ PARTS заедно с FBK , QSTEN и P2 е част от FBK Manufacturing, която обединява група от компании обслужващи Афтърмаркет пазара за резервни части.

От самото си създаване Визията на фирмата е да бъде предпочитан партньор, осигуряващ адекватни и модерни решения. За постигането на тази цел ние гарантираме ремонтите с качествени продукти и професионално обслужване на нашите партньори. Ние вярваме, че с всеки артикул помагаме на вашата кола да продължи напред, а на Вас осигуряваме спокойствие и увереност, че сте направили правилният избор.

FBK Manufacturing има над 30 годишен опит в дизайна и производството на части за първично вграждане, всеки един артикул брандиран DJ PARTS е директна замяна на Оригиналната част и притежава аналогични или подобрени показатели за качество. Всички наши продукти преминават през прецизни и интензивни тестове, покриващи изискванията на Европейската регулация 461/2010, ISO/TS16949, JASO C406, JIS D4411, SAE J2522, SAE и AK Masters.

Предлагаме над 10 000 висококачествени части, осигуряващи ви перфектната комбинация между комфорт, динамика и надеждност .

FBK Manufacturing въвежда най-новите технологии, машини и оборудване, затвърждавайки репутацията си на надежден и качествен партньор.

Дългогодишното сътрудничество с TOYOTA Motor Corporation, способства за развитието на собственото ни произвоство в следните продуктови групи:

-              Спирачна система

-              Ходова част и Окачване

-              Климатизация и Комфорт

-              Системи за безопасност и аксесоари

-              Хидравлика

-              Филтрация