RUVILLE

RUVILLE
RUVILLE.jpg

Преглед

Все по-бързото темпо на технически разработки в превозните средства, носи почти непрестанни промени не само в разнообразието на отделните части но също така в целият пазар. Качеството е нещото, което се запазва в дългосрочен план, иновациите са другото. За 90 години, RUVILLE е осъществил това вдъхновение, основавайки своята репутация на известен специалист и пионер в световният пазар за резервни авточасти.
Заедно с интелигентни ремонтни комплекти с ОЕМ качество, днес RUVILLE е над всички в ефективни процесови решения и cross-product know-how.
Въпреки цялата прецизност, Ruville винаги се фокусира върху цялата обстановка. Като специалист за двигатели и ходова част, Ruville се фокусира не само в отделни части, но също и в решения. Целта на компанията беше и е да направи живота и ежедневната работа възможно най-лесни за своите партньори в сектора на търговията и в сервизите. Тези, които изберат RUVILLE също така избират не само висококачествени резервни части с оригинално качество, но също така и  ефективни решения от един източник. Винаги една идея по-бързо. Винаги едно решение напред.